2021-01-04
限聚令之下最后冲刺,原本想食下鱼生加拉面,点知比佢新推出既一人火锅吸引住,除左价钱贴地之外,仲配好多海鲜,讲下有啲咩先:首先有粒好大粒既帆立贝、两只大青口、墨鱼仔、三文鱼块、蚬、三文鱼骨腩、赤虾、蟹柳、豆腐、鸡蛋、芋丝、菜等,有图有真相。我地担心份量可能唔够,所以仲额外加多两份蚬、鸡肉、肥牛同鸣门卷,唔好以为甘就会好贵,追加食品由$5-$18蚊不等,价钱都适中,所以我地就放胆叫。最快到既当然系饮品啦,我地叫左忌廉同冻柠茶,跟住就到生蚝黎,望落虽然唔算肥,但都好大只,味道有别于出面自助餐所食到既生蚝味道,正。店员见我地食完生蚝,就忙于拎炉为我地预备,食物份量都几多,所以用到车仔送上,摆到一枱都系生既食物,店员就帮我地点火开炉,个乌冬仲暖暖地,厨房煮完先比客人,更方便,放落汤煮一阵就食到,真够细心。食物全部都好新鲜,尤其蚬同三文鱼腩,朋友话估唔到都好滑,超级饱。值得一赞店员好细心,经常留意到我地既需要主动帮助我地。
最快到既当然系饮品啦,我地叫左忌廉同冻柠茶,
值得一赞店员好细心,经常留意到我地既需要主动帮助我地。