2024-06-26
一心行大斜路上嚟西街为咗食好西、身水身汗见到餐厅开放式格局,几光猛又播著节奏感强音乐吧枱一排high chairs几啱嚟饮酒吹水门口有餐牌一目了然职员问过咗lunch time散叫得吗?No problem la我热到跳舞想饮杯嘢先。餐厅老板和staffs都几友善°Sangrias°○SANGRIA DE CAVA White Sparkling Wine Sangria~Happy hour做紧$58/杯,点咗我最钟意嘅白酒,柑橘味清新酒嘅比例okay又够冻、正°GOOD STARTERS°○La Rusa. Ensalada de patata y atun en eabechePotato Salad with Tuna Belly~摆盘睇落唔错~沙律做得几幼滑,有吞拿鱼和薯仔味道和谐~插咗啲西班牙crystal bread、点薯仔沙律食几夹,crystal bread口感较硬和酥脆°HOT TAPAS CLASSICS°○Gambas al AjilloGarlic Prawns~有4只虾本身几入味口感爽脆,蒜蓉味唔会太强烈系啱啱好、几香。都有几多汁点下面包食都ok°MORE
见到餐厅开放式格局,几光猛又播著节奏感强音乐
吧枱一排high chairs几啱嚟饮酒吹水
○Gambas al Ajillo
Garlic Prawns
°MORE CLASSICS...°
○Albondigas con Sepia
Meat Balls with Cuttlefish Stew