真系连影相都费事,食到我一肚气。上午11:30am左右去到,唔算多人。几餐都冇食,饿咗成日。便叫咗两个焗饭,一个系茄汁菠萝焗厚猪排饭,一个系茄汁菠萝焗鸡排饭。要成六十几蚊一个,贵。出餐慢,明明唔系好多人,果两个焗饭都要等成15-20分钟先嚟到,太耐。猪排鞋“鞋”,又唔大块,,好难“照”。最衰系个饭底,焗饭竟然唔系炒饭底,只不过系普通白饭捞少少鸡蛋,饭又淋,超难食。咁贵价钱俾d咁嘅质数人哋食,离晒谱。焗鸡排饭,鸡排味道正常唔鞋,但都系唔系炒饭底,难食。疫情关系,我唔想用佢哋d铁刀叉食饭,叫佢哋俾套外卖刀叉我,佢哋话要收$1。唔系挂,出面好多餐厅,酒楼都冇收。你哋又要再收$1?去抢啦。笨!最后都死死气用咗d铁刀叉食饭。都唔知上一手边个食过,佢哋洗得干唔干净?希望我食完唔会仲招la。始终都要自己俾钱,顶硬上,两个饭我只食咗一半,但真系好难食,实在顶唔顺喇。。咁嘅质数,根本唔值呢价钱。绝对冇下次。成差唔多$150埋单都食唔饱,最后仲要出去买蛋挞,雪糕食,填肚。冇“阴公”。
真系连影相都费事,食到我一肚气。
猪排鞋“鞋”,又唔大块,,好难“照”
咁贵价钱俾d咁嘅质数人哋食,离晒谱。
焗鸡排饭,鸡排味道正常唔鞋,但都系唔系炒饭底,难食。

咁嘅质数,根本唔值呢价钱。绝对冇下次。

午餐