餐厅: 老爹茶居
资讯:

系限制人流聚集新措施实施之后(3月28日下午6时起,持续14日),所有餐厅只能招待正常供应座位一半的客人,而每张枱嘅间距至少需要1.5米,每张枱亦只能招待最多4名客人。唔通迟啲同朋友聚会只能够用ZOOM见面😂😂😂?是日中午我同2个朋友去左Daddy kitchen开餐医肚。印度天多尼鸡扒饭配杂果烧汁($78)👉🏻包左餐包、餐汤同嘢饮👉🏻我觉得呢块鸡扒几好食,啲鸡皮几脆口,同埋个酱汁都好特别。印度天多尼虽然食完都唔知系乜嘢嚟,但系感觉上唔系普通超级市场可以买到嘅酱料,呢个可以encore😂😂😂星洲椰香喇沙猪软骨煲配饭 ($82)👉🏻包左餐包、餐汤同嘢饮👉🏻呢个猪软骨煮得好腍,呢度嘅骨全部都煮溶晒,全部都系骨胶原🥰🥰🥰。但系美中不足嘅系我觉得呢个椰香喇沙有点重口味,有啲咸同重味精,食完之后要系咁饮水😅😅😅。👉🏻佢个饭其实用黎捞汁系几唔错,啲饭系比较硬身同粒粒分明鲜茄扒咸牛脷饭($54)👉🏻包左嘢饮👉🏻自己其实都好钟意食牛脷,我觉得呢个饭牛脷略嫌不足得四块,可能自己钟意食𩠌多过钟意食饭😅😅😅,如果佢多几块,我会帮佢加分

印度天多尼鸡扒饭配杂果烧汁
印度天多尼鸡扒饭配杂果烧汁($78)
👉🏻包左餐包、餐汤同嘢饮

星洲椰香喇沙猪软骨煲

星洲椰香喇沙猪软骨煲配饭 ($82)
👉🏻包左餐包、餐汤同嘢饮
👉🏻佢个饭其实用黎捞汁系几唔错,啲饭系比较硬身同粒粒分明

鲜茄扒咸牛脷饭

鲜茄扒咸牛脷饭($54)
👉🏻包左嘢饮
2020-03-28