2021-09-18 405 浏览
对上𠮶次帮衬应该都系旧年 11月,今晚约老友食饭嚟返呢间。餐牌无变,有上次经验今次唔敢叫太多食物 😅😅记得上次猪手好好食,今次 encore,加洋葱圈,鸡翼同一份菇。猪手仍然好好味,入口脆卜卜,抵赞 👍👍👍 出面食几间餐厅,上台时好靓,但入口一啲都唔脆 😣 鸡翼普通,啡菇比想像中细好多,唔怪得我哋叫一客时侍应话得一件,佢一定好奇怪 3 个人点够分 🤣🤣🤣洋葱圈依然无得输,佐酒一流。我叫咗个 cocktail,酒味好够,因为要食药,跟住乖乖叫杯冻柠茶少甜少冰,味道唔错,虽然少冰,上台温度比室温低小小,唔会太冻。另外 2 条酒支谂住一人一 set buy 1 get 1 free,但原来侍应帮佢哋 2 杯 pair 咗,到佢哋想叫第 2 set 时先2话上晒,但我哋就奇怪唔同牌子啤酒可以做 buy 1 get 1? 好彩𠮶晚 2 条酒鬼唔系好渴酒,佢哋叫多杯 share 过过口瘾就算,如果落单时解释清楚就唔会另客人误会嘛!另外之前系走先一次过埋单,而完 happy hour cut 就埋单先。Overall 食物同环境都 ok,交通方便,下次都会继续帮衬嘅 🤭
对上𠮶次帮衬应该都系旧年 11月,今晚约老友食饭嚟返呢间。

餐牌无变,有上次经验今次唔敢叫太多食物 😅😅

洋葱圈依然无得输,佐酒一流。

洋葱圈
水牛鸡翼