2009-12-14 17 浏览
食完辣野,决定来这食甜品解辣,我地你附近兜左好耐先找到间铺,原来佢系"系"行仔入面,而且我地仲眼大睇唔到佢地仔系行的入口放系到的招牌~~~~哈哈~~~~~~~~~~我地入到佢铺头,唔系太大,只系得6,7张枱左右,不过坐落都几舒服,中途间铺坐满人都未有迫o既感觉3个人点3个甜品,一人一个,焗雪山,亚里爸爸香蕉船,椰皇木瓜雪耳先送来"椰皇木瓜雪耳"朋友说味道不错!但木瓜比较硬同无味~~~~~~~之后送来系",亚里爸爸香蕉船",个样好得,雪糕可选两种味,择左云呢嗱同朱古力,整体都好食,不过朱古力雪糕入面有冰要扣分~~~~焗雪山上面D蛋白cream好轻,少少甜,底部的蛋糕底都几好,可惜择的芒果味雪糕入面都系有冰要扣分,同埋如果入面D杂果可以冻D就更加好,不过整体系好吃o既可以再来食XD
食完辣野,决定来这食甜品解辣,
可以再来食XD
2009-12-13
$38 (宵夜)