星期六下午两点几去到,因为附近其他餐厅都排队,见呢间唔洗排就试下,喺门口已见到有吉枱 (大枱),吧枱都有位,店员话有张二人枱执紧,叫我哋等执好才入,点知等了一阵有另两个人取了飞,店员就竟然叫我哋都取飞,明明系话执好就入得,而家变咗排第二,之后店员问我哋,有吧枱坐唔坐,咁我哋就话OK,点知问完我哋后,佢又去问攞了飞的那两个人,对方又答无所谓,店员就话因为人哋张飞系先的,所以要俾对方先,咁你就唔好走嚟问我哋啦,我怀疑佢发紧梦都唔知自己做紧咩! 入座后点了餐,足足等了廿几分钟才上餐,当时只约有6-7成客人,都要等咁耐,仲要限时一个钟,仲要食物都唔系热的,咁先至激气!唯一OK系天妇罗够脆身,但系入面是暖的,最离谱个天妇罗汁系冰冻的,从未见过系用雪冻的汁,点完汁后,外层是冻,入面是暖,真系唔知自己食紧咩!面豉汤劲咸,我朋友都算系食开重口味的人,都话好咸,鳗鱼饭同样系唔热,只系暖。另一差劲食品系所谓的和牛乌冬,其实都预咗只系肥牛,边会有和牛俾你食,但连乌冬都差就真系劣!乌冬明显系一早已煮定,我要用筷子摷散啲乌冬,因为已结成一旧旧,碗好细,汤好少,混在唔热的乌冬中,整碗嘢只系温温哋,最劲系可以煮到啲

另一差劲食品系所谓的和牛乌冬,其实都预咗只系肥牛,边会有和牛俾你食,但连乌冬都差就真系劣!乌冬明显系一早已煮定,我要用筷子摷散啲乌冬,因为已结成一旧旧,碗好细,汤好少,混在唔热的乌冬中,整碗嘢只系温温哋,最劲系可以煮到啲乌冬好稔完全无咬口,收呢个价钱,用嘅唔系急冻乌冬,细细碗都要用cheap cheap 乌冬!

我个餐是包甜品,原来系一小碟水果,但无餐具,问侍应攞,佢嘅覆回系:「我哋无叉㖞,枱上有牙签!」真系估佢唔到。

服务唔洗讲,梗系无啦,隔离枱叫斟茶,两张枱咁细咁近,我哋两杯都饮晒都唔会顺便斟埋!
一个set连加一要HK$180多,但食物系food court 质素,亦无服务,仲要限时一个钟,无人排队真系有原因㗎!