门口劲多人排队, 但系咪真系咁好食先?! 佢个门口已经贴咗自己几年来都系米芝莲,个样就好似俾咗好大信心你,但实质唔系啰🙄 食到一肚气!其实喺出面排队已经心知不妙㗎啦!啲位系劲迫劲迫啰,已经唔系去到枱贴枱嘅地步,系坐到人贴人嘅地步先啱!🙄 你同隔篱枱真系完全可以撞到手踭咁嘅地步,一张好地地嘅四人枱,佢要拍三张,之后再介六个位俾你🙄 首先你入去坐𠮶下已经人迫人啦,你好容易会撞到后面坐低食紧嘢𠮶个人。好啦你顺利坐低之后呢,你个袋又冇位摆!唔通叫人哋拎住啲手袋放地下咩?袋又要揸住食饭!根本上你成餐饭都坐得唔安乐🙄 仲要佢成间舖头冷气系完全唔够因为佢系冇门口位㗎!你舖头啲冷气系吹晒出街㗎其实😤好啦讲返个和牛汤河先,一嚟到见到个汤深啡色已经觉得佢好浓,一饮落去不得了,咁咸嘅🥵🥵🥵想点啊?!!! 不过是但啦! 都已经坐得唔舒服啦, 唔争在喇! 啲面煮得几好嘅, 都弹牙!之后叫咗个炒金边粉,四只虾完全唔新鲜,有两只都系”煤”嘅🧐 你唔好谂住啲虾好弹牙,系一啲都弹牙🙄 反而佢呢个金边粉完全系冇咬口,成pat野咁😡 加上味道真系麻麻哋,酸又唔够酸,镬气又唔够镬气,真系越食越唔想食😟 钟意到最激气系咩?食完
门口劲多人排队, 但系咪真系咁好食先?!

钟意到最激气系咩?食完系完全唔可以用个”饱”字来形容呢一餐,系啱啱唔肚饿,但系完全可以再食多个粉嘅份量。

呢碟𩠌份量真系好少🥵

食完呢间嘢,觉得去食间鱼蛋粉冇咁嬲😑我完全唔系好明白点解可以令到米芝莲🙊

重要啊!我哋食完之后已经好夜啦,门口已经冇人排队,但系个侍应仲要写张单咁车埋黎,即系吹我哋走姐。九点啦㖞,系咪坐多阵都唔得?仲催人走🧐 (佢仲要系咁望住你呀, 你一食完啲嘢就成个枱面啲嘢收走晒🙄)