2018-05-17 162 浏览
.🥪手打安格斯牛芝士汉堡($63 配饮品)今次过到黎湾仔呢间主打韩式吐司既专门店 @deservebetterhk ,唔系讲笑,呢度既多士🥪 真系无得输!唔讲唔得!😎.一坐低已经好心急叫左个招牌手打安格斯牛芝士汉堡,即叫即整等左15分钟左右就有得食😍 多士一黎到真系哗出黎,好夸张😱,嗱有图有真相唔系我吹水,佢有几足料你有眼见😏 两块用牛油烘过既多士,香得黎带点松软,内里夹住芝士、厚到癫左既手打牛肉汉堡同大过个包既玉子蛋,好澎湃🤣 手打牛肉好腍好juicy,肉汁多到滴出黎🤤 配上佢地自家特制既蜜糖芥末酱,真系好好好好好味👍🏻.另外配左杯iced dark chocolate 🍫🥤,好浓郁既朱古力味,热辣辣既天气饮真系一流,好解渴。店员服务态度亲切、食物质素水准高,系近年难得既食店,真心讲无得挑剔,绝对绝对值得一试
🥪手打安格斯牛芝士汉堡($63 配饮品)
手打安格斯牛肉汉堡

Iced  dark chocolate