2017-11-20
蒲烧鳗鱼任吃😍鱼生质素下降☹️熟食不错👍🏻星期四晚五点半,我地两人book左位黎吃两小时放题。今次系我第二次黎吃,发现餐牌无左 炸双皮奶 极度失望,已经减左分。客观而言,对熟食挺满意,但鱼生失准。星期一至四 17.30-19.30 时段:$181/人 另收10% ❌鱼生:三文鱼部位难咬,大虾仲未清洁干净。吃左一轮鱼生之后都净系叫带子,新鲜爽口。上次黎吃无呢啲问题。✅蒲烧鳗鱼:比较多骨,但少有任吃鳗鱼所以抵翻。一格等于一件,所以一次过写10件先有咁多。👌🏻天妇罗:有虾、蕃薯、南瓜、茄子 天妇罗,种类算多,质素唔差。✅羊架:入味,几香。✅雪糕:每人可以拣选一杯movenpick或haggen dazz雪糕。虽然个人而言全部都太甜,但当中movenpick巧克力最好味,入面有巧克力碎,而且质感比haggen dazz滑。movenpick士多啤梨真的非常酸!🏠我地两个人坐四人台,够位摆好多野食。餐厅好近旺角地铁站出口,好方便。👳🏻♀️送食物速度唔慢,到后段漏多左单。到七点左右就会开始逐张台last order。
星期一至四 17.30-19.30 时段:
$181/人 另收10%