2024-09-10 254 浏览
第三次食呢间了~因为好钟意小店有好多免费配菜🥹🥹🥹🫶🏻🫶🏻🫶🏻不过感觉今次嘅味道越来约港式化😭完全唔似韩国嘅味道😭如果当系家常饭食嘅话会好啲😂=lunch去食叫了lunch set!🍛||汁煮牛肉配饭 $68||调味整体偏甜同youshaohso~其实比较似日式洋葱牛肉+寿喜烧汁嘅味🫣唔系唔好味但唔expect食唔到韩味🤣🤣🤣 但都几抵食嘅!有菇同埋红萝卜呢啲配菜系有心思的🫶🏻🍛||旋风蛋泡菜炒饭 $68||呢个真系唔建议🥲🥲🥲个炒饭冇咩味😭得少少泡菜嘅酸&食完个底好油,有少少腻🥹如果加啲肉炒/韩式酱料捞埋可能会好味啲~希望小店可以再进步🥰蛋嘅味道就成形得好靓!卖相不错的!不过都系偏淡啦但呢间我觉得主打系无限配料&可以添饭!有好多菜即刻觉得好健康😼😼😼😼题外话,叫咗个麻辣姜汽水(跟餐+$12),唔辣但姜味好重,几过瘾哈哈哈哈哈!
=
lunch去食叫了lunch set!
🍛||汁煮牛肉配饭 $68||

🍛||旋风蛋泡菜炒饭 $68||