2022-09-18
行咗成日街超级肚饿,喺油麻地睇吓有啲咩食,见到广华街而家有任食串烧㖞!几特别,任食火锅任食鸡煲就食过,串烧原来都有任食㗎,咁梗系要上去逛一逛!我哋两个人5:30到达,任食时间为120分钟两小时,任饮任食,喺旺角既任饮任食串烧放题推介!我哋当时大概五点松啲,见到星期一至四任食两小时7:30前离座都只系$208 ,所以就入去试一试!一入去店员好有礼貌,好清楚同我地解释点用呢个烧烤炉,亦讲解清楚酱料和饮品的摆放位置!亦随即送上我地既头盘!舖头用机械式自动烧烤炉,我地只需要放店员预先帮我地串好的串烧串喺烧烤炉,之后等食就得!既方便又快捷!烧烤炉系璇转式,把串烧放咗上烧烤炉后便会自动旋转,360度既全面烧烤可以令到串烧全面受热,唔需要烦恼有啲烧㶶啊有啲烧唔熟呀,唔似传统去烧烤场烧烤咁又要透炉又要研究几时转换烧烤义位置咁麻烦!喺枱面亦都有一张教你每款食物要烧几耐既提示咭,跟住指示就唔怕烧得唔靓无好野食啦!食物嘅种类好多,除咗有牛猪鸡,仲有羊同海鲜,都系俾同一个价钱就可以任食啦!甜品方面亦都好有特色,有棉花糖同鸡蛋仔! 我真系无谂过可以烧鸡蛋仔咁特别,好好食之余打咭呃like亦 一流!当然,餐厅亦提
喺旺角既任饮任食串烧放题推介!
食物嘅种类好多,除咗有牛猪鸡,仲有羊同海鲜,都系俾同一个价钱就可以任食啦!甜品方面亦都好有特色,有棉花糖同鸡蛋仔! 我真系无谂过可以烧鸡蛋仔咁特别,好好食之余打咭呃like亦 一流!当然,餐厅亦提供蔬菜类,品种唔少嫁!
饮品方面都唔弱!有好少有既豆浆!仲有我最钟意既健康燕麦豆浆,
亦都有其他润喉饮品好似冻柠蜜咁!大家唔怕热气啦!
终极甜品系每人一杯Haagen Dazs, 有四款口味,有曲奇妙趣、士多啤梨🍓、哈密瓜🍈同朱古力拣!梗有一杯岩你!
我好满足今餐!餐厅服务周到,上菜快速,野食质数又高!呢度会系我之后同朋友约会的选择之一!