2010-10-14 7 浏览
星期一放工同左几个同事去小肥羊, 因为之前见到佢D食评OK, 又有任食, 最O岩我呢D大食人. 我地6点几都未7点就去到, 所以唔洗等就可以入去, 叫左148任食, 加10蚊野饮. 佢一黎就送左羊肉俾我地, 因为我唔食羊, 唔知好唔好食, 不过同事话都几好. 叫左肥牛, 一D丸, 阔粉, 鱿鱼O甘. 野食唔系好特别, 不过汤底就一流, 同平时个D唔到, 系药材汤, 佢地O既肥羊阔粉我只系系小肥羊食过, 其他地方都无, 真系好好食, 烟烟UN UN O甘, 唔系平时个D粉可以相比. 加埋佢个汤底O甘入味, 真系正佢加10蚊任饮仲要有枝装汽水, 唔系平时个D汽水机, 任食黎讲都算系O甘啦
2010-10-11