2024-07-11
两个人食单点烧肉成日感觉好难叫野食 一碟肉已经唔平 想食多啲种类都唔得 所以我系好喜欢一啲盛盒/套餐 两个人多啲款式都食到多啲款式 呢间新开嘅烧肉屋有套餐 亦有啲一人大满足盛盒 就够晒friendly🤤🤤🦪海鲜一人大满足(原价$656 特价$459)睇落唔平 但睇完有咩料就知道好抵 鳝片4片 带子2只 开边虾2只 甲罗烧配面包 超大鱿鱼 夹夹埋埋都价值超过$500 虽然个名叫一人大满足 但两个人食都好满足 必点🤤🤤菠萝配原条横隔膜200g($238)荔枝五花肉($88)咁烧肉都要叫肉嘅 比较特别系荔枝五花肉 五花肉包住成粒荔枝一齐烧 食落口感丰富之余味道都丰富 甜甜咸咸 好有心思👻菠萝原个上超震撼 横隔膜嘅份量好多 我觉得够4个人食 食完肉再食番菠萝解腻 非常贴心🤓🤓士多啤梨乳酸($48)红火龙佛手柑熊茶($68)饮品方面都系卖相味道俱存 价钱亦都算合理 我系饮士多啤梨乳酸 入面都有啲士多啤梨粒 好足料 而熊茶系会有只熊喺饮品上面 唔会太甜 非常解腻😎最后特别一赞啲前菜无限refill之余竟然有5款前菜咁多 除左常见嘅泡菜芽菜之外 仲有莲藕片 茄子同埋萝卜 而且全部都腌得好入面 全个晚
🦪海鲜一人大满足
(原价$656 特价$459)
菠萝配原条横隔膜200g($238)
荔枝五花肉($88)
士多啤梨乳酸($48)
红火龙佛手柑熊茶($68)
最后特别一赞啲前菜 无限refill之余竟然有5款前菜咁多 除左常见嘅泡菜芽菜之外 仲有莲藕片 茄子同埋萝卜 而且全部都腌得好入面 全个晚餐感觉超丰富🥸🥸