考试呢几日真系冇啖好食,趁前几日啱啱放监,紧系要尽情放肆一番,所以去左食日式烧肉放题🔥🥩2.5小时放题🤩🤩首先一黎会有烧肉拼盘、刺身拼盘同大大只开边龙虾🦞😍,太丰富了吧🙈👉🏻龙虾好大只,啖啖肉而且好多膏🙈👉🏻烧肉拼盘有多款澳洲和牛,猪腩片同手羽等,当中我最钟意系和牛胸腹同和牛西冷,雪花好靓,食落好嫩🤪疯狂encore❣️👉🏻刺身够新鲜,主要有三文鱼、油甘鱼、带子、海胆等,食晒都可以再叫😆👉🏻除左以上食物,仲有锅物、炸物、沙律等,款式多到食唔晒🙈佢地个榴梿炸弹同芝士年糕真系超超超好味🔥😆👉🏻除咗多款甜品之外,仲有得任食movenpick同dreyer‘s,仲有一款榴梿雪糕都好正好浓味,榴梿控去到一定要试下🤩❣️
👉🏻龙虾好大只,啖啖肉而且好多膏🙈