2023-02-25
钟意食鸡翼嘅朋友一定会想试下嘅鸡翼放题😆听到个名就已经好吸引,有成20几款可以拣,鸡翼仲标明用法国无激素嘅鸡翼➰鸡翼放题 10款口味 90分钟 $188/位每次落单一款味有四只鸡翼,初初我都miss左呢样野,所以同一款嗌多左🤣十款口味包括有黑椒柠檬味、蒙古烧烤味、水牛城酱、死神酱、BBQ咖啡味、巴马臣芝士蒜蓉味、田园风味、泰式甜辣酱、纽奥良香粉同黑芝麻海鲜蜂蜜。由于嗌错咗,所以只系试到六款鸡翼就饱咗🥹▪️BBQ咖啡味☕️完全谂唔到咖啡同鸡翼点解可以系埋一齐🤣即管试下系点。闻落有咖啡香,但系就唔太食得出,咸咸地又带少少微苦咁,几得意▪️巴马臣芝士蒜蓉味🧀芝士蒜蓉呢个组合点都好食,不过呢只味食两只都够,芝士heavy🤣▪️黑芝麻海鲜蜂蜜🍯呢款就系蜜糖鸡翼,食唔出海鲜味,洒上芝麻够脆口▪️泰式甜辣酱🧄咁多款最like呢款,表面铺满炸蒜,搽上泰式辣酱,入味▪️水牛城酱🌶️水牛城鸡翼偏酸,如果辣啲会更加好▪️纽奥良香粉🍗好香口,味道少辣咸香,表面香脆仲有期间限定嘅紫菜系列,我就叫左紫菜薯条试吓▪️紫菜薯条🍟$65份量都几多,食下鸡翼都要食下其他小食衬托下😌配搭芥末蛋黄酱▪️Blue Cloud ☁️$60海洋蓝色嘅外
➰鸡翼放题 10款口味 90分钟 $188/位
▪️BBQ咖啡味☕️
▪️巴马臣芝士蒜蓉味🧀
▪️黑芝麻海鲜蜂蜜🍯
呢款就系蜜糖鸡翼,食唔出海鲜味,洒上芝麻够脆口
▪️泰式甜辣酱🧄
咁多款最like呢款,表面铺满炸蒜,搽上泰式辣酱,入味
▪️水牛城酱🌶️
水牛城鸡翼偏酸,如果辣啲会更加好
▪️纽奥良香粉🍗
好香口,味道少辣咸香,表面香脆
仲有期间限定嘅紫菜系列,我就叫左紫菜薯条试吓
▪️紫菜薯条🍟$65
份量都几多,食下鸡翼都要食下其他小食衬托下😌配搭芥末蛋黄酱
▪️Blue Cloud ☁️$60
海洋蓝色嘅外表,吸睛🤩系带淡淡荔枝果香梳打
▪️Passion Mango Soda🥭$60
芒果味道较重,仲有热情果肉,甜而不腻
除咗放题之外,仲有24只嘅套餐同小食可以拣。如果下次同多啲朋友嚟可能会试吓19款口味嘅鸡翼放题餐,除咗有小食之外,仲包埋意大利啤酒🍻