估唔到咁早就有大闸蟹食,所以一早book定平日晚市第一轮食三个钟。$418再加一有得任食大闸蟹的确唔错,仲见到有好多嘢食又有蒸海鲜又有打边炉又有点心同埋啲熟食。呢间分店有分3个钟同无限时, 今次第一次食就试吓三个钟先。坐低咗就有Menu睇有咩食,like social media就送蛏子, 二人同行仲会送每位开边琵琶虾👍正!落完单冇几耐就有个胡椒花胶鸡汤,跟住就每人两只大闸蟹, 上蟹速度都ok, 只只都好多膏, 又可以任食, 3个钟我觉得都够回本🤤🤤蒸海鲜都好惹味, 打边锅同d 熟食ok la, 食到超饱仲有好多野食, 唯一唔好就系呢间分店无啤酒, 不过都大满足, 下次再约其他fd 再黎食🤩🤩*我挂住食, d 相都系男朋友影的😍
呢间分店有分3个钟同无限时, 今次第一次食就试吓三个钟先。

*我挂住食, d 相都系男朋友影的😍
2023-09-18
  • 大闸蟹