2023-11-06
🐟120分钟烤鱼火锅放题 $298首先可以喺menu 拣烤鱼或者鸡煲🐔食咗先,因为打边炉都有成盘牛食,所以拣咗个香辣鲜茄味嘅烤鱼,个汤底要咗中辣都唔会太辣🌶加埋蕃茄嘅酸酸甜甜唔会越煲越辣🍅条鱼好大条,先炸过过再煲鱼皮更香,鱼肉比较厚实啖啖肉,冇乜骨,唔识食鱼嘅叫都实冇问题👍🏻 汤底可以食完烤鱼转其他,例如鲜茄薯仔清汤锅香茜皮蛋锅,粟米猪软骨锅咁🍲但由于个汤底好好味,我连汤底都冇换就直接加汤打边炉😆🐃牛肉拼盘一坐低就送牛肉拼盘,有牛肩嫩肉/封门柳/牛舌/牛板腱🐮卖相摆盘已经望到质素唔错,啲油花分布得好平均🤤颜色新鲜,牛板腱同牛舌会比较嫩,牛肩肉嘅牛味重,封门柳就会比较有咬口,整体成碟牛食完已经觉得抵番晒😆🦐刺身并盘少有嘅任食刺身$298都包埋,虽然唔会太多款但样样都几新鲜,三文鱼墨鱼甜虾都够鲜甜🍢串烧并盘试咗烧猪颈肉串,烧鸡翼,烧鸡肉串,猪颈肉🐖好大串够嫩一啲都唔韧,烧鸡翼皮香肉滑,反而鸡肉串就会干咗少少🤏🏻 不过串烧个调味做得好好,甜甜地孜然味,小朋友都会钟意🧆小食另外仲有啲小食可以任叫,因为都已经好饱,净系试咗两款皮蛋同炸馒头,馒头系新鲜炸热辣辣起,皮蛋味香完全冇阿摩尼亚味🍺饮品出面
🐃牛肉拼盘
🦐刺身并盘
🍢串烧并盘
🧆小食
🍺饮品
出面有个雪柜全部饮品任饮,一般嘅汽水,茶饮,纸包野饮都有,啤酒仲Carlsberg同Heineken拣😳