2024-12-26 171 浏览
天气咁冻,最啱就系打边炉🍲啦❤️今次去咗牛大人🐮😍😍拣咗日本A4黑毛和牛火锅放题,食足120分钟,送埋澳洲M9和牛牛丸及海鲜拼盘👍🏻用手机📱QR code落单,真系好方便,可以任食靓靓伊比利亚黑毛猪梅肉、日本黑毛和牛A4+😍😍 仲有自助区,包括酱料区、蔬菜区、饮品区、任食Häagen-Dazs雪糕、KitKat雪条等等,真系好正呀😋汤底就拣咗期间限定嘅胡椒猪肚鸡锅,汤底滚热后已经闻到浓郁嘅香气,咁冻嘅天气最适合用胡椒猪肚鸡滋补养生,胡椒带有驱寒暖身之效用。伊比利亚黑毛猪梅肉🐷肉质比普通猪肉靓好多,肉味浓郁。日本黑毛和牛A4+,牛味重,睇花纹就知高质啦💕好多款食物都系台湾直送,我最钟意澎湖花枝浆,味道鲜甜、爽口弹牙。打边炉当然唔少得台湾最出名嘅鸭血,滑嫩香浓。水莲菜都系当地出名嘅蔬菜,放入锅中,好快就煮熟了。手工大黑轮,去过夜市一定试过,味道烟靭。鱼香皮蛋豆腐,豆腐香滑,淋上特调酱汁,非常美味。小食类别更有『鲍鱼三吃』-古法醉鲍鱼、炭烧盐葱鲍鱼、柚子烧汁鲍鱼。只只鲍鱼都好大只呀😍牛大人与本地最大手工啤酒厂鬼佬啤酒推出下火饮品 『鬼佬凉茶』,凡叫两杯『鬼佬凉茶』,即可参加拼音挑战,成功于一分

牛大人与本地最大手工啤酒厂鬼佬啤酒推出下火饮品 『鬼佬凉茶』,凡叫两杯『鬼佬凉茶』,即可参加拼音挑战,成功于一分钟内读出卡牌上的字句,即可享有买一送一优惠,失败亦有神秘礼物一个。