1K
2024-01-14 286 浏览
听朋友讲旺角间八幡屋涮涮锅做紧半价优惠🤩🤩🤩 咁抵食当然即刻约埋朋友一齐去涮餐劲啦😋我地叫左240 分钟生蚝刺身海鲜火锅之盛宴套餐😈 套餐包括有生蚝、刺身、寿司、海鲜(有得任食龙虾架🤩🤩🤩)、烧物、扬物,仲有外出自助吧任食同埋清酒任饮😍😍😍 真系大满足之选👍刺身试左三文鱼、拖罗、牡丹虾、帆立贝等经典又好食既款式,全部都超新鲜,冰镇住咁送上黎,入口鲜甜又滑嫩,真系无得顶🥰 打边炉梗系叫靓海鲜,即刻试下佢既鲍鱼😋 超级大只够晒肉地,食落啖啖肉又爽口,真系食唔停口不断想添🥰 烧物扬物全部都系即点即整,保证热辣辣极香口🤩 烧大虾火喉控制得啱啱好,散发著微微焦香之余,又不会过老过韧👍 非常出色🥴 天妇罗虾炸皮恰到好处,酥脆又可口,内里虾肉滑嫩弹牙,无得叹👍👍👍 不得不提个炸馒头🤩 金黄香脆,又不会过份油腻🥴 沾埋炼奶一齐食简直完美😚😚😚 最后梗系食返个甜品😚🙆🏻‍♀️👍 依度超好竟然有Haagen Dazs 雪糕提供😋😋 真系超级抵食🤤🤤 下次一定会再带其他朋友黎食餐好既🥴👍

我地叫左240 分钟生蚝刺身海鲜火锅之盛宴套餐😈 套餐包括有生蚝、刺身寿司、海鲜(有得任食龙虾架🤩🤩🤩)、烧物、扬物,仲有外出自助吧任食同埋清酒任饮😍😍😍 真系大满足之选👍