2023-09-26 194 浏览
最近观塘开咗间新嘅日式烧肉店身为烧肉控嘅我即刻订台餐厅嘅装潢布置走日式风格俾人一种柔和舒适嘅感觉座位亦好阔落同舒服有多款靓肉选择 仲有海鲜🦐🔸Lv.3 极上安格斯牛小排海鲜放题 $438放题分咗5个level,今次我叫咗佢中价位嘅lv.3放题,总共有100款美食拣!入座后会送上一壶烟熏壶渍封门柳同埋一盘竹牛肉海鲜九宫格。原条封门柳经过烟熏同埋壶渍后非常入味,烧完之后肉质嫩滑,口感好有嚼劲。九宫格有六款牛肉同埋正款海鲜,牛肉每款嘅色泽都好靓,最有惊喜嘅系牛小排,食落好juicy,牛味亦好香浓。海鲜有青口、帆立贝同埋螺肉。🔸前菜/沙律选择都几多,除咗有味付螺肉、中华沙律、芝麻八爪鱼之外,仲有Lv.3先食到嘅中华海蜇,食落爽口开胃。🔸牛肉类有多种牛肉部位选择,包括牛吞、牛肋肉、牛颈脊等等。我最推介嘅就系Lv.3先有嘅美国Prime原块牛板腱,佢嘅油脂分布好靓,食落油脂感丰富,同时牛味亦好香浓,好味到encore 咗几碟!🔸豚肉/鸡肉类虽然呢间烧肉店主打高质牛肉,但佢哋嘅豚肉同鸡肉都毫不逊色,有成十几款豚肉同鸡肉选择。🔸海鲜类餐厅嘅烧海鲜好高质,款式选择多之余仲好新鲜。大海老肉质实正弹牙,原条
最近观塘开咗间新嘅日式烧肉店

🔸前菜/沙律

🔸牛肉类

🔸豚肉/鸡肉类

🔸海鲜类
餐厅嘅烧海鲜好高质,款式选择多之余仲好新鲜。大海老肉质实正弹牙,原条鱿鱼筒烧完之后香气扑鼻,口感爽嫩,仲有广岛蚝同埋帆立贝任食。

🔸日式料理
除咗烧肉同海鲜外,仲有十多款日式料理选择,包括有玉子烧、炸芝士年糕、炸鸡软骨等等,总有一款啱心水。

🔸自助区
餐厅嘅自助区放咗饭类同面类,除此之外,饮品、甜品、雪糕等等都可以喺自助区到自取,非常方便。

🔸优惠
适逢新开张,凡惠顾Lv.3或以上级别嘅放题套餐,就可获赠清酒煮特大带子一只。
2023-09-19