2023-04-26 497 浏览
又去食流水虾🦐啦,今次食第三次啦,之前两次系元朗食,可惜元朗分店租约期满,知道屯门有@hk.cookinghaha 分店,即刻同朋友又劲食一餐,原来屯门有outdoor..而家嘅天气坐outdoor都几舒服❤️屯门分店相对嚟讲比较多嘢食,好惊喜有泰色小食,对无辣不欢嘅我,酸酸辣辣嘅食物就岩哂我😍😍泰色小食有酸辣凤爪、醉鸡翼、酸萝卜🥕、胡麻蕃茄🍅沙律、酸姜、酸荞头、醉虾、醉溏心蛋、中华沙律、冬阴功冷面🍜、芝麻八爪鱼🐙、味付螺肉🐚、蔬菜沙律🥗等等,真系好开胃职员会定时定候refill 新鲜流水虾,除咗虾之外,仲有大量海鲜🦞同串烧都系任夹任烧,枱嘅旁边就有流水虾俾你任夹,而且虾都好生猛同爆膏,而且无限供应😍出面嘅自助海鲜吧仲有蚝、扇贝、鲍鱼、鱿鱼🦑螺同鱼,对于海鲜控嚟讲直头系天堂,可以食番够本😋😋最惊喜系有Hoegaarden 蜜桃味🍑啤酒,真系超好饮,谂住饮第二枝嘅时候已经沽清,下次真系要攞多几枝,除咗Hoegaarden之外,仲有苹果酒,1664,同其他牌子嘅酒🍺食完海鲜仲可以选择烧串烧款蔬菜,秋葵,瓜类,菠萝等等💯💯除咗海鲜仲有少量熟食同汤水、生果、甜品,雪糕、饮品、仲有几款茶可以俾食客

食完海鲜仲可以选择烧串烧款蔬菜,秋葵,瓜类,菠萝等等💯💯

除咗海鲜仲有少量熟食同汤水、生果、甜品,雪糕、饮品、仲有几款茶可以俾食客自己冲,仲系任食2.5小时,下次仲会encore😍😍😍

📍屯门仁爱堂街45号兴泰大厦地下1,1A,2至8号舖