2022-11-07 113 浏览
朋友最近搬左去火炭,佢推介系沙田商业中心既相马日式火锅🍲,有大大只大闸蟹好抵食,难得入火炭当然不容错过😚我地5点入座,任食408星期六加30,连埋加一每人500有找,有大闸蟹、又有得任食海鲜超抵!汤底「甜豉油汤」甜甜既汤底,食海鲜🦞🦐🦪最啱👍🏻甜甜既味道,带岀左海鲜既鲜甜味同奶滑既味道🥰火锅料「美国牛肩胛」「优质豚肉」牛肩胛同豚肉🥓色泽都好光鲜亮丽,放埋落甜豉油汤,牛肉同豚肉既鲜肉味好浓郁,肉质更系爽滑新鲜👍🏻熟食「单骨鸡翼」鸡翼有多种味道,有七味粉、蜜糖味、烧烤酱味,多到我都忘记咗🤣总之就系每只都好好味😚主角「大闸蟹」🦀大闸蟹肉同蟹膏既饱满度极高🔝🔝蟹肉鲜甜,蟹膏好奶滑惹味,每人两只系基本😗估唔到火炭系工业区附近都有咁高质同多选择既任食火锅放题🍲,最紧要系呢个时间有当造既大闸蟹食!真系超级满意呀!🥰

汤底「甜豉油汤」

火锅料「美国牛肩胛」「优质豚肉」

熟食「单骨鸡翼」

主角「大闸蟹」