2024-05-08
今日同朋友过开嚟旺角T.O.P.行街,就谂起可以去底层大将打边炉。 餐厅有90分钟/120分钟可以选择,我哋拣咗120分钟可以慢慢食,今次点咗个澳洲和牛牛小排•严选和牛胸腹肉。最钟意呢度系一人一锅,大家都可以拣自己钟意嘅汤底,朋友拣咗个人气之选嘅花生沙嗲汤,我拣咗个鸡白汤,店员话咁快已经送上。 店员首先送上澳洲和牛牛小排🐮、生蚝同鲍鱼。啲牛肉嘅雪花纹都好靓,牛味浓郁,质素相当唔错。 客人仲可以透过QR code落单,除咗牛之外,都仲有啲猪、牛、羊、海鲜可以选择,有日本带子、大八爪鱼、沙白、虾滑、水鱿、花胶、大蟹棒、杭州黑鱼片等。 出面自助吧有多种蔬菜、丸类🍡、炸物、拌菜可以自取。仲有关东煮添呀。 自制窝夫一定要试下🧇,不过我都整左2次先成功🙈佢个牌上面写等90秒,我建议可以整耐少少,先整到外脆内软嘅感觉,佢啲蛋浆好香,之后又可以加配料同雪糕添。雪糕有朱古力味、云尼拿味,又或者两沟都可以。 仲有部粒粒刨冰机可以玩下,整完好似棉棉冰咁一丝丝好幼细,又可以加啲toppings去调味,仲有啲珍珠同爆珠可以加埋落去,整一杯自己钟意嘅刨冰😍 仲有啲手工小甜品,有Tiramisu 、泡芙、牛乳布甸。
仲有啲手工小甜品,有Tiramisu 、泡芙、牛乳布甸。
罐装饮品唔算好多,不过仲有部咖啡机同自助汽水机🥤,部汽水机可以帮你调配埋唔同口味嘅汽水。