2018-12-30
任食火锅炸鸡自助餐!青衣城新餐厅!我估应该都开左几个月,一直都无物为意,今日见到就同屋企人黎试下啦!二百蚊到可以任食火锅、炸鸡同其他熟食、甜品。价钱唔算好贵。鸡肉、黑毛猪同肥牛都可以任叫的。今轮肥牛肥左少少,鸡同猪都几新鲜同嫩滑。因为我地人多。所以拣左两个锅,人参鸡同海鲜部队锅。只鸡都唔细,入面有米饭,有淡淡既人参味。海鲜部队锅有虾、青口同蚬等。其中一格系芝士锅,有芝士味望个样都觉得几补。蔬菜同丸类可以自行系出面夹,有娃娃菜、翠肉瓜、粟米、菠菜丸、芝士肠、木耳等。名符其实既部队锅!除左部队锅,仲有可以自由配搭既石头锅饭。有粟米粒、泡菜、牛肉、鸡肉、温泉蛋等。材料几多,可以拣自己钟意既,多少自己决定!可以剩食配菜唔放石锅,就甘食都得。亦可以放石锅,用火锅个电磁炉整热,几分钟就食到滋滋声既石全锅饭啦!自助区仲有唔同既熟食,等紧火锅既时候食最岩!海鲜饼最好味!材料好多,又有虾,煎到脆脆的!甜品有仙草、红豆抹茶蛋糕同朱古力喷泉等!抹茶蛋糕好浓,好香抹茶味,配甜甜地既红豆好味!仲有自助棉花糖机整体上唔错!推!
二百蚊到可以任食火锅、炸鸡同其他熟食、甜品。价钱唔算好贵。
因为我地人多。所以拣左两个锅,人参鸡同海鲜部队锅。
只鸡都唔细,入面有米饭,有淡淡既人参味。
海鲜部队锅有虾、青口同蚬等。其中一格系芝士锅,有芝士味
望个样都觉得几补。
除左部队锅,仲有可以自由配搭既石头锅饭。
可以剩食配菜
唔放石锅,就甘食都得。
自助区仲有唔同既熟食,等紧火锅既时候食最岩!
海鲜饼最好味!材料好多,又有虾,煎到脆脆的!
仲有自助棉花糖机
整体上唔错!推!