2023-03-17
食开嘅连锁鸡煲店水准下降,系时候帮衬返啲有人情味嘅舖头。平日晚巿唔算多人,可以即刻入座,店员好热心地为我地推荐菜式,落单嘅时候仲提我地like 店舖嘅社交平台 page 可以免费升级特大杯饮料🤣👍🏻🍽️大鱼大肉两小时任食放题 -鸡煲、香辣小辣套餐赠送精选海鲜、牛肉拼盘各一份😻牛肉嘅纹路一睇就知系靓野👍🏻海鲜望落平平无奇,但一切尽在细节中!鲜鲍鱼系去左内脏架!仲有刷过你边加!劲干净真系劲细心!绝对冇浮夸,之前帮衬过啲舖头,鲍鱼冇去内脏,搞到成个汤底劲臭🥲 鸡煲一上菜嘅时候系八成熟,再煮多一阵就食得,鸡肉口感偏嫩而且大旧,酱料味道刚刚好,唔会太咸,非常惹味😋 食完鸡煲之后都饱饱地了🤣但都加汤打下边炉,出面嘅雪柜有肉类、丸类、蔬菜、面等等,种类都足够。🍹 特大杯饮料-柑桔话梅七喜、龙凤柠乐个人比较喜欢柑桔话梅七喜,酸酸甜甜好解腻👍🏻
🍽️大鱼大肉两小时任食放题 -鸡煲、香辣小辣
🍹 特大杯饮料-柑桔话梅七喜、龙凤柠乐
个人比较喜欢柑桔话梅七喜,酸酸甜甜好解腻👍🏻