2024-09-30
系openrice 买左90分钟点心放题,12:15pm 入座,1:45pm 就要离座。第一轮点心order 无问题,差唔多1pm就落第二轮点心order,1:15pm 有位女士同我地讲 last order, 我地同呢位女士讲我哋已经叫左,但未到!大约1:35pm 再追问第二轮点心 order , 竟然同我地讲厨房无呢张单!!!唔知点解会咁!!!其实我唔需要知你地餐厅点样管理,我只需要解决方法!有位餐厅女负责人仲用事不关己既态度好话客人我地唔去追单,佢地楼面得3个人理唔到咁多!!! 跟住话一系而家叫厨房整,俾你地继续等(意思系施舍俾我地唔驶1:45pm离座);一系就下次 free 返一个人既点心放题?你无L野呀麻?咁差既服务态度仲 expect 我地会再去帮衬?傻的吗? 我讲到明唔会再有下次帮衬,咁佢先肯即时退返一个人既价钱!如果你地好多时间唔介意无了期等野食,就可以去帮衬喇!
如果你地好多时间唔介意无了期等野食,就可以去帮衬喇!