2023-03-26
哩间喜多禧我一直都想试,因为佢有个任食蚝放题!仲要系日本直送生蚝,无限任食😍😍😍 难得黎到,我都豪一豪,叫左个 $498 90分钟放题套餐,每位都送一个喜多禧九品前菜,超正同打卡able!九品前菜除咗有生蚝,仲有其他放题食唔到嘅野食,超推介象拔蚌刺身同烧活白鳗,超新鲜嘅呢😆之后就系主力放题部分,当然无出面啲放题咁多选择,不过款款都系极高质回本之选!🍴牡蛎刺身 - 劲大大只,好鲜甜,加埋少少酸啫喱同萝卜蓉好夹,但个人就中意走调味食个原味👍🏻👍🏻👍🏻我起码食左半打🤣🍴烧牡蛎,烧帆立贝 - 一样出色,帆立贝都超大粒,加埋佢啲蒜蓉同XO酱,劲惹味🤤🤤🍴特色串烧 小食- 除左海鲜佢仲有唔少小食同串烧任食,个人好喜爱个一口和牛,入口即溶,无得输👍🏻👍🏻 串烧我都每样叫左串,全部即烧即食,鸡比肉好juicy,七里香油香无得顶,羊架烧到嫩滑,真系无边样唔好食😄🍴牡蛎秘制五岛手延捞乌冬 - 要大大力推介!!佢个捞乌冬超有蚝味同海鲜味!以前无试过哩个整法,必食之选👍🏻👍🏻👍🏻哩餐绝对适合我哩啲海鲜爱好者,款款高质,值得一去😛
哩餐绝对适合我哩啲海鲜爱好者,款款高质,值得一去😛