2020-12-04 124 浏览
见到218仲唔加一嘅蒸汽海鲜火锅觉得几抵就去左食!先食一盘蒸嘅海鲜,入面有深海石斑、鲜鲍鱼、大元贝、美国牛小排、虫草滑鸡、海虾等等,仲有一只龙虾。菜单上面有同你讲要蒸几耐,同朋友跟住时间计时,一开始以为鸡六分钟好难熟,结果啱啱好,蒸得好嫩,腌得好入味。各种海鲜都食得出好新鲜,最深印象系龙虾,肉非常弹牙。食完之后就会帮你整走蒸架,直接用头先蒸完海鲜同鸡嘅汤打边炉,所以个汤底非常清。个度有一张纸可以比你拣任食嘅野食,填完之后交比佢地就得。最基本嘅野都有,而且有唔同款嘅海鲜:海虾、东风螺、白贝等等,比嘅分量好足。仲有个香辣炒蟹,可以一试,辣,炸得又香,好好食!虽然人手唔多,但上野食好快同埋服务都好好。饮品系自助,坐嘅地方侧边就有两个大冰箱,一个柜系汽水,另一个柜系啤酒。不过野饮嘅选择就比较少,汽水得三种。最后食左超多,系真正既任食
见到218仲唔加一嘅蒸汽海鲜火锅觉得几抵就去左食!

各种海鲜都食得出好新鲜,最深印象系龙虾,肉非常弹牙。

个度有一张纸可以比你拣任食嘅野食,填完之后交比佢地就得。

虽然人手唔多,但上野食好快同埋服务都好好。

不过野饮嘅选择就比较少,汽水得三种。

最后食左超多,系真正既任食