2024-09-26
👍🏼抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️😋好食程度:⭐️⭐️⭐️之前朋友介绍过呢间扒房,因为佢嘅薯条系无限添加,已经觉得好新奇,香港好少有呢类扒房可以任黑松露薯条,而且价钱唔算贵,性价比极高。而呢间 Top Blade Steak Lab 位于唔算好多人嘅布慎道,大家经常去cwb 揾食嘅一啲都唔陌生。限时推介 #酸洋葱平铁牛扒五成熟嘅 #牛扒,(夹埋 #薯条 )份量够一人食,块扒都几厚身,咬落下都几嫩,而且明显有锁住肉汁,味道同口感唔错,亦无太过熟,但唔算系好高质嘅肉扒,呢个价钱算系咁。个 #烤蒜头 好好食,味道好出,夹埋牛扒一同进食,口感一流!反而佢配上酸洋葱就有少少唔太夹,可能我唔太好食酸洋葱,感觉有嘅怪怪地。 #牛肉汁扁意粉
反而个扁意粉有少少失色,意粉煮得有啲生,咬落口就有啲硬,个牛肉汁就不过不失,唔算好出众,普通牛肉汁嘅味道。所以建议都系食返牛扒会好啲。佢嘅薯条系值得一赞,好脆口,而且侍应时不时都会问食客需唔需要添加。任食薯条确实系佢嘅一大卖点,性价比都尚算高。
😋好食程度:⭐️⭐️⭐️
限时推介 #酸洋葱平铁牛扒