餐厅: 富臨皇宮
资讯:

2021-03-25 1012 浏览
有日娘親想去打邊爐, 本來打算去馬鞍山近近地食一間任食嘅, 點知以前去開個間原來已經執咗, 又唔想食日式火鍋, 最後就去左石門食富臨任食。因為疫情原因, 酒樓真係好少人幫襯, 去到其實招呼都好好, 不過任食野食真係勁少, 我諗真正數埋都唔夠30樣。不過佢地係會睇人數送雞同魚, 仲有個海鮮拼盤,海鮮拼盤就一般啦, 都係雪藏貨, 不過要讚下條魚同雞,雞係真係滑身, 而魚有咬口同有魚香, 最美中不足就係任食款數真係超少, 連魚、海鮮都無, 豬只有豬頸肉, 菜都係5款, 閒日食就可能會抵食小小, 星期6同日就可以考慮食小菜或者其他選擇啦!
又唔想食日式火鍋, 最後就去左石門食富臨任食。