2022-11-21 57 浏览
💖今日嚟咗屯门市中心附近嘅呢烧烤放题店!佢哋主打就系流水虾,自从疫情开始咗之后已经冇食过泰国认识嘅流水虾啦!冇谂过香港都食到虽然系喺屯门有啲远,但系真系几好味㗎下次会再嚟🤭⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡*。゚首先讲吓佢哋嘅熟食区先啦,其实都有好多唔同款式嘅嘢食,我自己最钟意呢就系佢个鸡件😝因为好滑捋捋㗎佢啲肉质👍🏻另外仲有其他肉类,大家可以自行选取我自己就最钟意食佢嘅猪仔脾🤫唔觉唔觉我都食咗差唔多有10旧仲有唔少得嘅,就系流水虾💁🏻‍♀️大家记得要夹起咗之后放落冰筒冻到佢晕咗先好烧,如果唔系佢会弹㗎!⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡*。゚最后要赞嘅就系佢哋嘅饮品区!除咗有Anson Lo代言嘅饮品之外,仲有韩国嘅烧酒!烧酒可以攞嚟饮之余,仲可以拎嚟煮海鲜㗎揾个锡纸兜就做到!😚士多啤梨酒,真系劲好味啰🍓

⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡*。゚

⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡*。゚