2024-07-11 633 浏览
想食靓牛又要抵食,梗系拣间任食放题。今次去左牛気,我地就拣左120分钟 Lv4 ,蔬菜,丸类,面食类系中间位置任取。一坐低就会先送上一份海鲜拼盘+三文鱼鱼生。♦️肉类有澳洲谷饲黑安格斯牛, SRF 美国极黑牛任食,特选牛小排+美国肩胛肉眼,谷饲牛肩肉,牛骨髓鸡,腿肉,豚肉。每一款肉类上台都有标志,清楚知道自己食紧边款,我哋觉得最好食就系澳洲谷饲黑安格斯牛,够牛味,又够淋有唔韧。试完一round之后,主要嗌佢!♦️海鲜帆立贝,花胶,青口,大海虾,墨鱼滑,水鱿鱼,脆鲩鱼片。海虾新鲜, 墨鱼滑好食。♦️甜品甜品好多款,好少见出面有牛奶软雪糕&棉花糖机!仲有好滑既豆腐花,最惊喜系佢有多款榴梿甜品!榴梿大福,榴梿糯米糍‘仲有一款系即叫嘅榴梿酥皮盒,真系好好食!上面D24榴梿用非常之非常浓郁, 真系果肉做嘅,酥皮盒亦都好脆呀,一定要试!♦️熟食咁啱呢排做梗泰式主题,所以多左好多泰式食品拣,有生虾任食,泰式熟食,炒饭,炒肉碎,泰式面等,汤底仲可以拣泰式汤底。另外仲有一个档既关东煮,净系食熟食都饱🤣
想食靓牛又要抵食,梗系拣间任食放题

♦️肉类

♦️海鲜