2020-04-28 231 浏览
半个运动员嘅孖宝爸对住孖宝都要投降😂,等我带佢出去松下啦~ ~孖宝爸钟意食鸡煲,我就钟意打边炉,呢间<食鸡>就满足晒我地喇🙌🏻!呢度环境干净企理,座位阔落,坐得舒服。每枱仲有支搓手液任用,令我地食得更安心❤️。除咗打边炉配料任点,连鸡煲都系任食,又无限时间,真系好抵食👍🏻!鸡煲menu选择有招牌川味、养生正气、秘制椰香、芝士鸡煲等,每样都好吸引😍,我地先点了新款式芝士鸡煲。呢个「芝士鸡煲」真系有惊喜🎉,鸡件吸满浓郁嘅芝士香味而不漏,鸡肉非常嫩滑蟹棒条沾上芝士酱汁更美味可口,我地食到唔停口🤤🤤。之后心思思试埋「招牌川味鸡煲」,点了小辣,辣度啱啱好,唔会辣到喷火。味道比一般出面的更浓,仲有孖宝爸喜爱的芫茜,整得好惹味😋。食完两个鸡煲差不多饱左七成,跟住就加入猪骨汤打边炉啦。打边炉配料都值得一赞,每样都系高质素😃,唔系普通货,仲要可以任点,呢样真系抵番晒✌🏻✌🏻。我推介必叫安格斯肥牛🥩,好有牛味; 西班牙猪肉好罕见、重肉味; 巨型鱼片头/各式丸类🍢,好爽口弹牙; 激长美国健力氐啤酒肠有浓郁的胡椒味; 炸鱼皮好脆口🤤; 另外仲有韩国珍宝蟹棒、油麦菜、生菜、金菇等等。最后食埋啫哩

蟹棒条沾上芝士酱汁更美味可口,我地食到唔停口🤤🤤。

食完两个鸡煲差不多饱左七成,跟住就加入猪骨汤打边炉啦。

炸鱼皮好脆口🤤;

另外仲有韩国珍宝蟹棒、油麦菜、生菜、金菇等等。

最后食埋啫哩加淡奶,好满足😌😌。
  • 芝士鸡煲
  • 炸鱼皮