2018-04-12 162 浏览
好耐无食过放题,今晚收工就约左朋友去铜锣湾食组长放题轻松下因为系平日兼时间尚早,店舖都唔算好多人。座位亦相当宽敞,起码我可以放手袋喺隔离位店员先简介一下,其实同其他放题都差不多。枱面提供了多张点菜纸,而野饮、甜品就可以出去自助吧拎我地加左$38追加极上放题,咁就可以有多一张纸点菜,有我最钟意既鳕场蟹脚饮品有好多款选择,除左平常都有既仲会有韩国Hite啤酒先上火㶽,三拣一,我地就选择左芝麻鸡锅,无谂过真系会原碟鸡件上 汤底一啲都唔淡,本身煲内有大量蔬菜,劲入味鱼生就紧系必点咖啦,整体质素都好高,三文鱼系厚切咖 北寄贝、马刀贝同珍宝带子都好鲜甜兼厚肉特别推介就紧系鳕场蟹脚,平心而论就当然无酒店级数,但系一啲都唔un㖞,又唔会过咸,我都encore 左几转寿司都唔错,特别喜爱火炙三文鱼牛舌都系厚切,安格斯牛柳一啲都唔靭芝士焗扇贝好creamy,真系食到扇贝咖甜品除左雪糕,都仲有好多款选择款式多到我都未试食,下次有机会再试埋其他
好耐无食过放题,今晚收工就约左朋友去铜锣湾食组长放题轻松下

饮品有好多款选择,除左平常都有既仲会有韩国Hite啤酒

鱼生就紧系必点咖啦,整体质素都好高,三文鱼系厚切咖
北寄贝、马刀贝同珍宝带子都好鲜甜兼厚肉

特别推介就紧系鳕场蟹脚

寿司都唔错,特别喜爱火炙三文鱼

牛舌都系厚切,安格斯牛柳一啲都唔靭

芝士焗扇贝好creamy,真系食到扇贝咖

甜品除左雪糕,都仲有好多款选择

款式多到我都未试食,下次有机会再试埋其他

2018-04-11