2019-09-17 2180 浏览
推荐指数:🤩🤩🤩极品煮鱼—呢到有得选择鸡煲/烤鱼,食完之后仲可以加汤打边炉!😁任饮任食,正价时段每位都只系HK$168,几抵食㖞!一于试下佢啦~我地嗌左重庆烤鱼(少辣),想无咁多骨我地就选择左鲩鱼。🙌🏻等紧主菜上的期间,出面已经有各款唔同的熟食可以拎,仲有超多50几款的火锅配料可以任君选择。🤩🤩主菜烤鱼READY好啦!鲩鱼开两边,个汤汁都好香好麻,鱼肉都汲左好多汤汁💛够哂味道!不过少辣都唔系好辣,食得辣的朋友记得要嗌至少中辣呀。烤鲩鱼都几大条,鱼肉好多,而且无腥同泥味,我地两个人食一条烤鱼其实都几够!😚除左烤鱼外,仲可以任点肉类,包括安格斯肥牛、羊肉片、特选猪梅头片、鲮鱼滑、脆鲩片等等,大致上各款的配料都不过不失,最抵讃系真系种类好多,满足哂可以咩都食少少的欲望!加上有好多饮品都系任饮,啤酒都任饮,大家都可以劲尽情地食食食。😂性价比黎讲呢个价钱都算几抵唔错,每人埋单加一后都系HK$185!😎经过葵芳的话可以试下呀,味道食物都算唔错!抵食
推荐指数:🤩🤩🤩

我地嗌左重庆烤鱼(少辣),想无咁多骨我地就选择左鲩鱼。🙌🏻

经过葵芳的话可以试下呀,味道食物都算唔错!抵食
2019-09-15