2024-11-26
呢日黎到尖沙咀二锅头,呢间餐厅真系令人觉得好满足!我地叫左个228$ 餐,仲可以拣一个加多40$/90$去升级d牛,但我地觉得都够食,所以就冇升级~一开始佢有好多个煲拣,有成5款煲,我地试左烤鱼,羊腩煲同埋鸡煲!佢每个煲都好高质!真系好好食!烤鱼都有4个口味!烤鱼有两款,分别系江团同海鲈鱼,佢每次仲要上一整条鱼😱出去食一煲二百几都系得半条,真系好夸张好抵食,基本上食两条鱼就已经回本,再食就系赚左!佢个羊腩煲劲多羊,仲要系啖啖肉,真系好夸张,仲配埋一人一碟既腐乳酱,令人食得开心!佢既鸡煲都好惹味,系我地中意既味道!另外佢仲有猪手煲同埋牛尾煲,我地就冇叫,因为都真系好饱,仲想打下边炉,我见到隔离枱有叫牛尾煲,真系好有火!下次黎都要叫黎试下!跟住我地就拣左鸳鸯锅打边炉,佢嘅鸳鸯锅竟然唔使加钱,我哋拣咗沙嗲同埋麻辣!真系超级,仲叫咗啲牛肉嚟食!啲牛肉肉都好新鲜,虽然系最平𠮶个餐,但系我觉得都好好食,真系大满足!
呢日黎到尖沙咀二锅头,呢间餐厅真系令人觉得好满足!