2018-12-24 86 浏览
昨日我同未婚妻大人行过元朗,落雨又冻冻地,揾揾下见有杂志介绍元朗牛知己,当堂吓一跳,然后就食到笑。我地order左个最平嘅韩牛海鲜餐,加廿蚊配泡菜汤汤底,送菜好有效率,因为系用RFID嘅传菜运输带,order嘅食物直接会送到台,好正。虽然系最平嘅餐,不过牛肉好正,牛肉灼十秒就要食,如果咪会好老,点韩式辣酱食,一流。另外仲有鸡肉又系好正,灼完食落仲系好滑,应该系同汤底酸酸地有关系,仲有啲猪肉片又系正,点蒜蓉酱食,喂!食完返唔到转头!牛知己有大量蔬菜供应,样样新鲜,丸类亦有好多,最紧要连甜品都咁正,雪糕乳酪任食自己唧,钟意加咩配料都得,个半钟头食到饱饱,下次一定再嚟。