2018-12-16
今日去咗试依间所谓亲子餐厅,一试难忘,冇第二次,叫佐一份egg benedict牛角包同咸牛肉片牛角包🥐,一个小到唔少嘅牛角包夹料就价值$60-$70,唔特别好食,冇嘢饮跟,大家想叹一份食两啖(比到尽三啖)就冇佐,啱啱卡住喉咙嘅一餐一定要帮衬佢!讲环境,装修一啲都冇亲子味,唔会吸引到小朋友。餐厅有自助‘针’水枱系good嘅,但痴住啲饮管附近有几块好似茶记嘅污joe枺枱布真系扣晒分。讲服务,经理凶神恶煞,啲wait好懒慢,等餐等佐半个钟,揾wait帮手追,佢答系厨房嘅问题,得一个人做,噢!今时今日,假日出街食嘢我真系要体谅厨房得一个人做嘢,所以等个只系夹片咸牛肉落个牛角包度要等30分钟,客人得几个都搅到咁!讲味道,都ok la,叶制现成野冇得难食得去边,但个沙津嘅菜都竟然唔新鲜,食得出似放佐喺雪柜隔佐夜干水,而咖啡就不过不失,但求其嘅拉花都好睇得出。依间餐厅我hubby想试,点知失望到咁,坚唔会再食,认真啲搅饮食得唔得!!