招聘中
$16,150-$18,800
月薪
$16,150-$18,800
月薪
中环番工既应该都知万宜有间lunch又抵又好食既和民。今晚OT耐左我地决定黎食晚餐,呢度有四款二人餐,由三百几到九百几都有,适合唔同budget既大家。我地见$498呢个有天妇罗又有刺身,就拣左呢款豪华二人餐。呢度上菜超快,10分钟内已经上晒。我地隔离枱仲系日本人添,真系几正宗。<凯撒沙律>系好经典既罗马菜、番茄仔、面包脆脆、烟肉加芝士碎呢个配搭。配上凯撒沙律酱,够晒开胃。<五点刺身盛合> 有厚切油甘鱼、薄切三文鱼、带子、甜虾、三文鱼籽。摆得好靓,食落都够鲜。<鲑鱼溶岩寿司卷>呢个真系卖相几靓,系热食黎既,入面系熟既三文鱼,配左啲沙律酱同半溶芝士。真系好正,系饱肚既主食。<大海老天妇罗盛合>真系超大碟,有五条天妇罗虾。每条都超巨型,个炸皮唔算话好薄,但系入面啲虾都几鲜嫩。<炙烧珍宝鸡腿>真系几珍宝,好大份,而且个汁甜甜地,本身鸡腿肉就系嫩滑多汁,配啲沙律酱真系超美味。<九州和牛寿喜烧锅>和牛份量唔算多,有四块左右,都几嫩几有牛味。下面有啲菜有啲菇,个寿喜烧汤甜甜地好正,真系想追加个乌冬饮埋啲

<凯撒沙律>
凯撒沙律

<五点刺身盛合>
有厚切油甘鱼、薄切三文鱼、带子、甜虾、三文鱼籽。
五点刺身盛合
摆得好靓,食落都够鲜。

<鲑鱼溶岩寿司卷>
鲑鱼溶岩寿司
真系好正,系饱肚既主食。

<大海老天妇罗盛合>
真系超大碟,有五条天妇罗虾。
海老天妇罗盛合
每条都超巨型,个炸皮唔算话好薄,但系入面啲虾都几鲜嫩。

<炙烧珍宝鸡腿>
炙烧珍宝鸡腿

<九州和牛寿喜烧锅>
和牛份量唔算多,有四块左右,都几嫩几有牛味。下面有啲菜有啲菇,个寿喜烧汤甜甜地好正,真系想追加个乌冬饮埋啲汤但系真系太饱喇。
九州和牛寿喜烧锅

<饮品>
本身跟餐有饮品,我地拣左热柠茶同热蜂蜜生姜茶。好欣赏呢度就算热饮都系透明杯,影相都系咁靓哈。

<雨滴饼>
最后甜品都好正,系呢个透明蒟蒻配黄豆粉仲有蜜糖,系个冰凉爽口既美味甜品,味道唔会好甜。
雨滴饼

今晚晚餐食得超饱超满足,和民原来晚餐都咁抵食,第日真系黎多啲喇!
2019-12-12
等候时间
5 分钟 (堂食)
凯撒沙律
五点刺身盛合