2023-08-18
寻日行经观塘骆驼漆大厦,估唔到呢度都开咗间阿杏饭团🍙之前喺旺角已经食过觉得正,即刻买定夜啲返屋企食😋佢每个饭团都有精致独立包装,方便食用而家仲有85折优惠同指定星期优惠餐,最平$49有饭团🍙有大杯装饮品😳咸蛋鸡扒饭团咸蛋劲香,加埋啖啖肉嘅鸡扒,仲有烟韧嘅糯米🍚 同好香脆嘅油条,愈食愈滋味👍而且份量饭团,超大超饱满🤩食完已经饱到呢!🤭新宿烧汁牛扒饭团呢个之前喺旺角食过,系我私心推介🫰牛扒唔会干柴过韧,而且烧汁香甜,而且份量目测比旺角大份🤤🤤波波鲜奶500 见个名好特别,问都无问系咩就拣左🤭原来呢个都系有珍珠,不过系配鲜奶及加入芝士,带有少少芝士香,饮落唔会过甜烧仙草奶茶台式烧仙草百喝不厌,好钟意呢个口感🫰不过今次点左走甜,饮落相对冇咁邪恶,又解暑😍📍阿杏饭团 (骆驼漆大厦) (观塘)观塘开源道60号骆驼漆大厦3座地下1号A4号舖#人气饭团 #台式饭团 #台式料理 #观塘 #骆驼漆大厦 #观塘美食 #美食推介 #香港探店 #外卖首选 #食用方便 #yummy #taiwan #foodies #kwuntung #hk #takeaway
咸蛋鸡扒饭团
新宿烧汁牛扒饭团
波波鲜奶500
烧仙草奶茶
📍阿杏饭团 (骆驼漆大厦) (观塘)
观塘开源道60号骆驼漆大厦3座地下1号A4号舖