餐厅: 大家樂
资讯:

2017-01-22 597 浏览
小编原本冇谂过写大家乐这个食评,但因为觉得餐牌的相片和实物既分量相差太远,所以不吐不快~今日大约1045去到旺角依间大家乐时已经有唔少人,可能大家都赶住1100前买早餐~ 等左5分钟,终于揾到位,反而攞食物仲要等~ 由于冇左牛尾汤扭纹粉,小编同朋友就随意叫左两个有图片既餐1) 豉油皇炒面.火腿 $21小编第一眼见到佢就谂点解份量咁细? 同张图个份量好似差得远左d,以女性的食量食完都未必够饱~ 其实除左份量细之外,味道都算ok~(2) 鲜奶麦皮.火腿/肠仔/餐肉.烚蛋.多士 $23加左$2将麦皮转左沙爹牛肉扭纹粉沙爹牛肉扭纹粉的沙爹味比较淡,牛肉唔算太韧,味道一般啦~ 多士烤得香脆,比想像中好食~ 火腿同烚蛋中规中矩~小编今次写这个食评最主要系想表达餐牌图片和事实有d不符,如果早知早餐分量唔多,宁可直接食午餐性价比高d~

今日大约1045去到旺角依间大家乐时已经有唔少人,可能大家都赶住1100前买早餐~ 等左5分钟,终于揾到位,反而攞食物仲要等~ 由于冇左牛尾汤扭纹粉,小编同朋友就随意叫左两个有图片既餐:
(1) 豉油皇炒面.火腿 $21

(2) 鲜奶麦皮.火腿/肠仔/餐肉.烚蛋.多士 $23

加左$2将麦皮转左沙爹牛肉扭纹粉

2017-01-14
$23 (早餐)