估唔到平日7点几都几full 坐最后有2只avocado 公仔劲好揽!!!!!!!🥑💚🥹✨Hawaii vibe🌴🏄🏻⛱️✨Qr code 落单职员再送餐 多人食都好快上餐✨自助斟水同取餐具区,有热水供应♨️🫰🏻,餐具可以拣即弃/可重用,同埋有消毒酒精提供~✨有好多boardgame 非繁忙时间可以玩!👍🏻 🃏食完最大感想系 超 级 大 碗 😂👍🏻 所有配料都多分量又大粒 连饮品都大杯 大碗都我第一次听👦🏻讲真系食唔晒 😂😂建议两个人share再嗌啲小食就会好饱🥳 overall 味道上好fresh💛 饭底都有几个combination 可以拣埋寿司饭有酱嘅调味, 又唔会重口味到觉得食酱食都好唔健康 同埋呢间系我第一间揾到几碗都系所有嘢都想食!! 唔洗特别走某啲嘢食嘅poke bowl 🥹所以我都几钟意~👨🏻‍🍳🤳🏻Signature Bowl- Go Green 轻盈之选 $88刺身三文鱼 青瓜 番茄 蜜糖香醋汁 珍珠醋米&沙律菜(+鸡蛋丝 $10, 刺身吞拿鱼 $38)睇相都见到嘅咁足料刺身三文鱼同吞拿鱼都系大大粒厚切!! 无雪味肉质入口新鲜青瓜 番茄好fresh 蜜糖香醋汁嘅酸好开
估唔到平日7点几都几full

大碗都我第一次听👦🏻讲真系食唔晒 😂😂
建议两个人share再嗌啲小食就会好饱🥳

overall 味道上好fresh💛
饭底都有几个combination 可以拣埋寿司
有酱嘅调味, 又唔会重口味到觉得食酱食都好唔健康
所以我都几钟意~

睇相都见到嘅咁足料
刺身三文鱼同吞拿鱼都系大大粒厚切!! 无雪味肉质入口新鲜
青瓜 番茄好fresh 蜜糖香醋汁嘅酸好开胃 ⸜(*ˊᵕˋ*)⸝‬

👨🏻‍🍳🤳🏻Signature Bowl - 夏威夷风味特色风味碗 $88
刺身吞拿鱼 鲜海带芽 紫洋葱 蟹子 鲣鱼酱油 (+香菇 蟹肉)
因为本身唔知份量多到咁,仲额外加左配料😂 整体个饭所有材料嘅味道都算夹唔会好撞
海带芽嘅份量超级多 所以几乎每一啖都会食到大量😌
个人几钟意海带芽所以觉得系优点~
吞拿鱼入口几新鲜,肉质唔错~💫

👨🏻‍🍳🤳🏻炸鸡
炸鸡有惊喜😬
腌制得味道啱啱好 好惹味但唔会过咸~
外皮系相对软身嘅口感 但反而唔会有炸得好「介」口嘅热气感😋
酱汁都好夹 似系千岛酱嘅味道但加左辣椒粉~
  • 夏威夷风味
  • Go  green