2023-08-03
照烧汁鸡扒🪽☘️成个下午都未食过野,真系劲肚饿,呢盘照烧汁鸡扒超级丰富,就咁睇已经胃口大开,入面既暑饼炸得好香暑味,出面仲脆脆地,好食,我就习惯将炒蛋加系窝夫一齐食,呢个配搭系好夹,谂起真系好耐无食过茄汁豆,最重要既鸡扒,好大块,鸡肉好嫩滑,做得刚刚好🌷一口德式肠🪽☘️朋友比较钟意食肠,呢个德国特式肠真好独特,咬落去好有口感,而且外层特别香,里面既肉好软腍,完全系外国类型既肠🌷卡邦尼薄饼🪽☘️呢个卡邦尼薄饼原来好好食,薄饼中都比较高质,厨房既技术特别好,饼皮唔会厚,中间既材料够丰富,最好就系咬咬都好新鲜🌷啤酒🪽☘️来到食西餐,点少得叫支啤酒饮饮,够晒冰冻,又够酒味,成个感觉都好轻松💐银河 -柠檬梳打🪽☘️呢个特饮系特别吸引,首先佢颜色已经吸引著我,味道好清新,阵阵柠檬味又好够气💐
☘️成个下午都未食过野,真系劲肚饿,呢盘照烧汁鸡扒超级丰富,就咁睇已经胃口大开,入面既暑饼炸得好香暑味,出面仲脆脆地,好食,我就习惯将炒蛋加系窝夫一齐食,呢个配搭系好夹,谂起真系好耐无食过茄汁豆,最重要既鸡扒,好大块,鸡肉好嫩滑,做得刚刚好🌷 一口德式肠🪽
☘️朋友比较钟意食肠,呢个德国特式肠真好独特,咬落去好有口感,而且外层特别香,里面既肉好软腍,完全系外国类型既肠🌷 卡邦尼薄饼🪽
☘️呢个卡邦尼薄饼原来好好食,薄饼中都比较高质,厨房既技术特别好,饼皮唔会厚,中间既材料够丰富,最好就系咬咬都好新鲜🌷 啤酒🪽
银河 -柠檬梳打🪽