Bingo & Cook (京都广场) (铜锣湾)🫙铜锣湾骆克道491-499号京都广场2楼有日weekend walkin 左一间铜锣湾楼上铺打卡ok 😎 性价比一般 打造到好似置身系韩置地铁站咁, 好有特色, 枱凳就系韩置街头包车街头小店, 虽然做到好似好地道咁, 但价钱一d 都唔地道嫁😌 星期六日晏昼无得拣lunch set 要点好几款主食咁先饱, 我地叫炸鸡叫大份左,2 人前比较适合半份, 全无骨鸡, 份量叫得多左反而食腻左,小食多滋味😆 煎饼同kimbap 其实几好食! 都足料, 似韩国地道,不过你问我会唔会再encore , 我觉得打卡gimmick 好好,但整体食物质素令我回头率降低🤣 加上宜家去旅行🧳比疫情前方便, 不如我直接飞去韩国🤣🤣 呢到一解思乡系ok 嘅#韩国美食#香港韩国菜#hkig#hkfoodie#hkkoreanfood l#hkblogger#hkfoodblogger
Bingo & Cook (京都广场) (铜锣湾)
🫙铜锣湾骆克道491-499号京都广场2楼

有日weekend walkin 左一间铜锣湾楼上铺