之前喺朋友IG相见过佢系大埔一间餐厅食, 话好味环境又唔错,今次过嚟大埔可以顺便试试一入门口见到有2 个开饭热店嘅牌, 睇嚟呢间店都有啲名气wo.  Dinner set睇落都啱食, 有晒前菜主菜饮品。龙虾浓汤: 好浓郁好味嘅龙虾汤,入面仲有龙虾肉烟三文鱼凯撒沙律 : 沙律菜清爽配搭微咸三文鱼,无得输伊比利亚猪肩肉配苹果蓉及薯菜:超级好食!猪肩肉入口即化,油脂香而不腻,再配合微甜开胃苹果蓉酱,呢道菜质素好高, 用料及配搭完全合我口味,朋友都系推介我食佢乌克兰猎人牛面颊炖饭:比较少见牛面颊炖饭,食到有牛面颊肉,好入味,仲有d 肉粒混和饭入面,味道又几好嘅。另外叫咗蒜香辣椒炒活蚬, 蒜香配合辣椒系相当夹嘅, 不论炒蚬或煮意粉, 呢个小食要嚟送酒都会好正
Dinner set睇落都啱食, 有晒前菜主菜饮品。
龙虾浓汤: 好浓郁好味嘅龙虾汤,入面仲有龙虾肉
烟三文鱼凯撒沙律 : 沙律菜清爽配搭微咸三文鱼,无得输
2023-04-05