👫今次嚟到尖沙咀呢到食日式烧肉放题,店铺呈日式装修,环境宽敞,座位都好舒适🤓 同埋采用开放式设计,食完都唔会咁重油烟味😚一一一一一一一一一一一一一一#华美清馥烧肉放题 <$258>🔹限时120分钟🔹平板电脑自助下单🔹此价钱只限星期一至四🔹75折优惠食物种类选择繁多,有刺身、小食、野菜类、烧物类、海鲜类、炸物、寿司、酒类、饮品类及酱油😚.刺身有三文鱼、甜虾同仿鲍片刺身等等,全部都好新鲜😳.小食有沙律、味噌汤、芝麻八爪鱼等等😊野菜类有翠玉瓜、牛油粟米等等,牛油金菇系必食推介,牛油味好香,加埋烟韧嘅菇,口感好正😋.烧物类有牛肉、猪肉、鸡肉等等😁猪肉腌得好入味,烧到微㶶,好似街边啲串烧咁香咁正,基本上唔使蘸酱都够味🤤牛舌食落爽口弹牙,渍壶牛比较细块同浓味啲,啱晒钟意食得重口味嘅朋友☝🏻辛口海鲜酱猪颈肉都几辣下,不过好香,酱汁比较多,就算用大火烧都唔会干身🖖🏻除咗肉之外仲有肠仔同墨鱼丸,烧到外皮㶶㶶地再食真系好似bbq咁,好正😳.海鲜类我地净系嗌咗烧帆立贝同活蚬,食落无腥味都无咩鲜味,要蘸酱先够味😕.炸物有香芋丸、炸薯格、双皮奶卷、炸鸡软骨、天妇罗等,全部都系即叫即炸😝榴梿控嘅我
👫

#华美清馥烧肉放题 <$258>
🔹限时120分钟
🔹平板电脑自助下单
🔹此价钱只限星期一至四
🔹75折优惠

刺身有三文鱼、甜虾同仿鲍片刺身等等,全部都好新鲜😳
小食有沙律、味噌汤、芝麻八爪鱼等等😊
烧物类有牛肉、猪肉、鸡肉等等😁
榴梿控嘅我地都系最钟意食榴梿炸弹,味道同之前食开放题𠮶啲无咩分别🧐
Btw有唐扬抹茶雪球,都几特别,下次一定要试下😆
寿司有三文鱼寿司、蒲烧秋刀鱼板压、特级蟹盛军舰、黄金龙虾卷等等,都几多选择😯
饮品类都系罐装饮品🤯

👾惊喜指数:❗️❗️❗️
🔙翻挞指数:❗️❗️❗️❗️
(5个❗️最高)
💑提提你:
▪️10% Service Charge