2017-09-28
本身都想食榴梿嘅甜品,谂住榴梿心太软特别啲,贵少少都试吓啦,点知就中伏😤好后悔冇睇其他分店嘅食评😫有人嘅感觉同我一模一样一嚟到个心太软已经摇摇欲坠咁,一闻,哇,有阵好怪嘅臭味😲对于钟意食榴梿嘅我,个阵绝对唔系正常嘅榴梿味再食啖试吓啦,真系唔掂,直情臭到想呕😷系又臭又苦又嗱喉,仲要一啲都唔流心惊系咪变咗,问吓店员,佢仲话用D24榴梿,系正常嘅,捞雪糕食会好啲😓唯有无奈接受,但我真系从来冇食过榴梿会系咁嘅味最后食剩咗半嚿有多嘅心太软,真系顶唔顺,平时我食甜品一定会清哂,今次真系摆唔落口朋友叫咗另外2款甜品,公平啲讲句,个2款都ok,所以真系觉得榴梿心太软嘅食材/配方出现问题,希望店方会改善吓埋单时店员话会同老板提议唔再卖榴梿心太软,或者都系一件好事,免得咁多人中伏😞
榴梿心太软
芒果酥皮卷