2022-11-30 733 浏览
位置上有啲偏僻,不过我见OpenRice评价都唔错所以就同同事试吓,可以打电话预先book枱,因为午餐时间都几多人架前菜几钟意个腌豆卜,芽菜都惹味,Kimchee 本身麻麻Special set 炖牛排骨饭 $88 肉嘅份量系几多嘅有四大嚿牛排骨,厚身但系某两嚿就鞋啲会痴牙,同埋唔知系咪传统韩国菜都系重味,个汁好甜,一定要捞饭,同埋要饮水总结:个人觉得冇评论讲得咁好,食物水准普通,同事𠮶个海鲜豆腐汤都觉得自己煮会再好味啲,我地应该唔会再去,同埋价钱上考虑埋地点都偏贵地址:九龙湾启兴道2号太平洋贸易中心5楼28号舖评分(5⭐️为最高):环境:⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️如果喜欢我地嘅餐厅食野情报就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~

前菜
几钟意个腌豆卜,芽菜都惹味,Kimchee 本身麻麻

Special set 炖牛排骨饭 $88

地址:九龙湾启兴道2号太平洋贸易中心5楼28号舖