2021-01-16
小编同男友同埋男友爸爸三人去食,叫左一个芝士年糕、韩式拉丝农夫包、无骨韩式炸鸡(甜辣+柚子蜜糖各半份)。因为食完之后都唔够饱,所以之后再叫左个韩式蟹子紫菜拌饭。首先讲左个芝士年糕先,个芝士年糕超稔,完全无年糕应有既烟韧同口感,结果一咬就烂,都唔知煮左几耐。因为都待左十五分钟先上第一样菜,会有啲期待下,结果个年糕得表面系热既,入面系暖暖地,叮番热佢都算啦,都要等成十五分钟。之后,第二道菜系韩式拉丝农夫包,食完个年糕差唔多到个农夫包,农夫包面既馅料都系暖暖地,有拉丝,但味道好一般。然后,就到炸鸡。炸鸡系即炸既,本身个炸鸡都有腌过。柚子蜜糖汁都唔错,如果唔怕甜既都可以叫,另一个甜辣就好似平时食开既甜辣酱淋上去,不过食完都有D油腻。因为我地三个食完都唔够饱,所以最后都叫多左个韩式蟹子紫菜泡饭。最快上菜系呢个,五分钟都唔洗。个饭有麻油香,同埋好多紫菜,都唔错既。服务方面,态度好差,好似好赶时间,当时无乜客人,大概满左一半左右。个女侍应长期都同个男侍应倾计,叫佢过黎落单就黑我面。环境方面,佢电视一直播韩文歌,但都系比较旧既歌,同埋黎黎去去都系哥几首。一入到去有几句香港人加油,但系以禁既食物质素,同
一入到去有几句香港人加油,但系以禁既食物质素,同埋禁样既服务态度,唔会再有下次。